Източник: ЛамятаОвен През този ден Вашият любим човек няма да се

...
Източник: ЛамятаОвен През този ден Вашият любим човек няма да се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес. Денят е свързан с романтични изненади за тези две зодии

Източник: Ламята

Овен
През този ден Вашият обичан човек няма да се отличава с експедитивност на реакциите и с изключително внимание към това, което става към него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че преди всичко и към Вас. Затова освен ще се наложи да го предпазвате от заплахите, с които е изпълнен този неприветлив свят, само че и да търпите неговото нехайство.

Телец

Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.
 

Близнаци

Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.
 

Рак

Много е значимо през днешния ден да запазите успокоение. Без него този много несполучлив ден ще стане и извънредно комплициран. Не взимайте рецензията покрай сърцето си и не обръщайте внимание на обидните смешки. Пропускайте около ушите си препоръките, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да извършите за себе си е, да си осигурите най-малко някакъв нравствен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било съществени връзки, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то доста добре. Разсъдливост и самообладание през днешния ден ще са Ви извънредно потребни. Ако съумеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към усъвършенстване.
 

Лъв

Ще можете да реализирате смели проекти, отнасящи се до професионалната активност. Денят е доста подобаващ за разискване в неофициална конюнктура на настоятелен вероятности и други значими въпроси. Може и да се окаже опция, да започнете да се занимавате със независима комерсиална активност. Вероятни са изненади и дарове, спонтанни празници и развлечения. Не се предлага, да се подхващат далечни пътувания. Ако са в компанията на обичания човек, е допустимо да зародят недоразумения. Краят на деня ще бъде обвързван с утежняване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате виновни задания.
 

Дева

Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.
 

Везни

Както и да сте почнали днешния ден, той ще приключи на най-високо равнище. Никой не оспорва, че сте напълно непредсказуеми, само че е изцяло по силите Ви, да продължите да се придвижвате към задачата с отмерено движение, опирайки се на своите предходни достижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, какъв брой надалеч сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните дейности. Постарайте се да запазите положителното си въодушевление, и не позволявайте на дребните неприятности да въздействат на връзките Ви с хората. Придържайте се към девиза: „ Живей, и дай на другите опция да живеят ”!
 

Скорпион

Нужен Ви е проект, а нужните хрумвания просто не иидват в главата Ви. Не се паникьосвайте и повикайте на помощ специалистите в тази област - някой от Вашите другари, който е също толкоз целенасочен и находчив, както и Вие. Една глава – добре, само че две - още по-добре! Той ще добави в общата картина линии, над които дори и не сте се замисляли, а това от своя страна ще даде подтик на Вашите лични мисли. Бъдете подготвени да му се отплатите с не по-малко значима услуга.
 

Стрелец

През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате - резултатът може да бъде противоположен.
 

Козирог

През целия ден продължавайте да се интересуват от актуалните финансови въпроси, както и вероятните разновидности за актуализации, промени, нововъведения в тази област. Уместна ще бъде покупката на всевъзможни електронни носители на информация, компютър, електроника, домашен уреди, нужни за вашата работна стратегия на компютъра. Не се предлагат огромни придобивки. Възможни са непредвидени и огромни приходи от програмиране, както и от осъществяване на обществени или научни опити.
 

Водолей

Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.
 

Риби

В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР